Regulament Mafii

In jos

Regulament Mafii

Mesaj Scris de Seraphim la data de Vin Iul 27, 2018 11:18 am

Despre mafii
Mafiile au rolul de a cuceri teritorii in cele 3 orase si de a obtine materiale si droguri.
Spoiler Show

Reguli generale
- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.
Spoiler Show
- spam-ul pe chatul factiunii este interzis. Se sanctioneaza cu amenda/AV/FW/uninvite, in functie de situatie.
Spoiler Show
- jucatorii care observa probleme de comportament pe chat-ul /f sunt rugati sa trimita un PM liderului/subliderului. In caz contrar liderii nu sunt obligati sa sanctioneze.
Spoiler Show
- trebuie sa respectati liderul & subliderul, si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
- liderii nu pot adauga jucatori in factiune in timpul war-urilor. Pot face asta inainte de intervalul war-urilor sau dupa.
- membrii factiunii se pot folosi de materialele (/order) si drogurile factiunii, in afara war-urilor, doar cu acordul liderului/subliderului. Membrii ce se folosesc de materialele/drogurile factiunii fara acordul liderului/subliderului in repetate randuri vor fi sanctionati cu FW. Uninvite, in cazuri grave.
- abuzul de /order pentru consumarea materialelor factiunii va fi sanctionat cu uninvite cu 100FP.
- comanda /tie folosita pe un jucator se sanctioneaza cu FW. Folosirea comenzii in mod abuziv poate duce la uninvite.
- folosirea comenzii /fvrespawn in mod abuziv se sanctioneaza cu FW la prima abatere, iar uninvite la urmatoarea abatere.
- se poate acorda un singur FW pentru neparticipare la activitatile factiunii intr-o zi.
Spoiler Show
- Este interzis sa incurajati folosirea codurilor de către membrii. In cazul in care exista dovezi, se sanctioneaza cu uninvite/LW.
Spoiler Show

Deathmatch / Drive-By
- deathmatch (DM)/drive-by (DB) facut aiurea se sanctioneaza cu AV/Uninvite. Uninvite doar in cazuri grave. La war-uri, deathmatch-ul facut in afara zonei de WAR este sanctionat direct cu Faction Warn.
Spoiler Show
- deathmatch-ul este permis pe un jucator daca acesta va ataca fara motiv si aveti dovada video, sau poze clare.

Reguli activitate
- jucatorii de rank 1 care nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite cu FP, indiferent de motivul pentru care nu si-au terminat raportul de activitate. Membrii de rank 2+ vor primi un avertisment la primul raport de activitate incomplet, dar vor trebui sa recupereze punctele de activitate in urmatorul raport. Avertismentele expira automat dupa 20 zile. jucatorii care au un avertisment si nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite fara FP.
- membrii factiunii (inclusiv subliderii) trebuie sa apartina unei grupari (arms/drugs). Liderul are 72 de ore dupa intrarea in factiune sa ii seteze gruparea.
- adminii primesc automat gruparea de admini. Nu este necesar sa primeasca o grupare arms/drugs.
- functia de tester o pot detine doar membrii. Subliderii pot face parte doar dintr-o grupare (arms/drugs).
- jucatorii care lipsesc la war (inclusiv subliderii si adminii) si nu sunt invoiti de catre lider sunt sanctionati cu FW. Se pot face maxim 5 cereri de invoire intr-o luna. Trebuie sa aveti minim 3 zile in factiune pentru a pune o cerere de invoire.
Spoiler Show
- evidenta war-uri se face pe panel de catre lideri/sublideri. Acestia au timp 24 de ore, dupa terminarea war-urilor. Jucatorii trebuie sa participe la minim jumatate din war-urile avute, iar adminii la minim 1 war. Liderii/subliderii posteaza in topicul de sanctiuni, atunci cand nu sunteti prezenti la minimul de war-uri necesar
Spoiler Show

Regulament war
- este interzis sa mergeti pe cladiri inaccesibile inainte de inceperea war-ului. Se sanctioneaza cu warn si FW.
Spoiler Show
- jucatorii care se deconecteaza fara a anunta pe /f inainte sau primesc kick pentru AFK in timpul unui war pot fi sanctionati cu FW. Este interzis sa stati AFK cand aveti war.
- jucatorii din fiecare grupare au obligatia sa detina materiale/droguri in timpul war-urilor pentru a ajuta membrii. In caz contrar sunt sanctionati cu FW
Spoiler Show
- comanda /eject folosita pe colegi in timpul war-urilor, fara un motiv bine intemeiat, se sanctioneaza cu FW.
- este interzis sa atacati un teritoriu (/attack) fara permisiunea conducerii. Se sanctioneaza cu Faction Warn la prima abatere, iar apoi cu Uninvite.

Amenzi
Toate amenzile se stabilesc in topicul 'Prime/amenzi' aflat in forumul fiecarei factiuni. O amenda nu se poate acorda pe o suma mai mare de 3.000.000$, aceasta fiind maxima.
Daca primeste worst la war, se poate face un sistem stabilit in topic cu o amenda de maxim 3.000.000$.
Ex: 250.000$/kill. Worst cu scor de -10 = 2.500.000$, Worst cu scor de -12 ajunge la suma maxima de 3.000.000$, deci daca face -13..-20, etc, tot 3.000.000$ primeste amenda.

Prime
Bonusul acordat unui membru pentru Best Score nu poate depasi suma de 500.000$/kill, pe serverul Blue, iar pe restul maxim 250.000$/kill. Se poate acorda bonus si daca un jucator face lista de kill-uri la un war. Pot sa primeasca bonus si jucatorii responsabili cu amenzile sau testerii.
Toate bonusurile se stabilesc in topicul 'Prime/amenzi' aflat in forumul fiecarei factiuni.
! Subliderii/liderii nu primesc amenzi deoarece fac parte din conducerea factiunii, dar nu pot beneficia de prime.

Skinuri
- membrii factiunii sunt obligati sa poarte skin-urile specificate in topicul cu 'skin-uri' din forumul factiunii. Daca este la prima abatere, i se comunica ca are timp 24 de ore sa schimbe skin-ul, in caz contrar primeste FW. La urmatoarele abateri se poate sanctiona direct cu FW.
- doar fetele pot folosi skin-ul de fata al factiunii.

Reclamatii factiuni
- liderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar jucatorul care a facut reclamatia are dreptul sa refaca reclamatia. Reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend 1-7 zile pe panel de catre admini.
- subliderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii, cu acordul liderul, dar in cazul unor greseli in reclamatii, liderul va fi sanctionat, nu subliderul.
- dovezile mai vechi de 24 de ore nu sunt luate in considerare. Toate dovezile trebuie sa contina data, ora, numele jucatorului si al serverului, fara sa fie editate (fara incercuire, etc).
- in cazul in care nu aveti 10 ore jucate, sau aveti suspend pe panel, puteti trimite liderului PM pe forum cu dovada, si neaparat sa specificati de ce nu ati putut face o reclamatie. Dovezile de pe alte conturi nu sunt luate in considerare.
- dovezile facute pe panel sunt acceptate doar daca este facut un video in care se da minim un refresh pe pagina. Pentru a evita situatiile in care se falsifica dovezile.
- este interzis sa faceti reclamatie unui coleg din factiunea voastra, puteti contacta liderul/subliderul printr-un PM pe forum. Motivele pentru care puteti reclama un coleg din aceeasi factiune sunt: "Scam" respectiv "Other'' (abuz, c-bug, etc)".

Moduri si cheat-uri
Sistemul de anticheat este obligatoriu pentru jucatorii care fac parte dintr-o mafie. Fara instalarea acestui anticheat, nu se mai pot conecta pe server - bugged.ro/ac
Stergerea urmelor programelor executate recent (spre ex.: LastActivityView, UsserAssitView) va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile.
Programele folosite special pentru a curata urmele (exemple: R-wipe, Ccleaner, etc) sunt strict interzise. Folosirea lor in timpul war-urilor, sau inainte de a da datele adminului, este strict interzisa si se pedepseste cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Regula este aceeasi si pentru folosirea recenta a programelor de la TW.
Neactualizarea programelor de la TW, in cele 2 programe WinPrefetchView si LastActivityView, poate duce la ban 3 zile, la prima abatere, iar apoi ban 7 zile la urmatoarele abateri, pentru neactualizare programe prefetch (TW).
Este strict interzis sa aveti urme de coduri in calculator. Folosirea lor, chiar si in trecut, este pedepsita cu ban 90 de zile pentru Cheats (TW).
Este interzis sa mutati/stergeti fisierele executabile (.exe) rulate recent, daca au fost folosite inainte de control sau in intervalul war-urilor. Se sanctioneaza cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Fisierele executabile rulate recent trebuie justificate si prezentate adminului la somatia acestuia.
O lista mai complexa cu moduri permise si interzise gasiti in acest topic: bugged.ro/ac

Desfasurarea testelor TW
Este important sa va comportati exemplar atunci cand sunteti supusi la un control TW. Limbajul vulgar sau insultele la adresa administratiei nu sunt permise si se pedepsesc cu ban pe o perioada mai lunga de timp.
Testele TW se fac cu programele Supremo, Teamviewer (in cazul in care si adminul si jucatorul au licente).

Comenzile factiunilor:
Spoiler Show


English version
Spoiler Show

» Admini in mafie (UPDATE)

De la deschiderea serverului si pana astazi adminii nu au avut voie in mafii. Adminii de nivel 3+ au voie incepand de astazi sa se alature unei factiuni de tip mafie si sa joace alaturi de colegii sai la war, insa trebuie sa respecte mai multe reguli pentru a nu fi sanctionati cum ar fi:

-Adminii sunt obligati sa se filmeze pe toata perioada war-urilor 20:00 - 22:20. Daca un jucator are dovezile necesare ca adminul respectiv trage suspect sau ar avea un cheat, acesta este obligat sa posteze dovada in care a fost suspectat de coduri cu minim 5 minute inaintea evenimentului. (ex: Daca jucatorul face o reclamatie in care adminul pare suspect de coduri la ora 20:59, adminul este obligat sa posteze dovada incepand de la ora 20:54 pana la faza suspecta.

-In cazul in care din dovezile adminilor reiese ca au folosit orice tip de cod, acestia vor fi banati si vor primi remove.

-In cazul in care adminul raspunde in reclamatie ca nu detine filmarea respectiva sunt 2 moduri prin care va fi sanctionat:
1. Daca din dovezile aduse de jucator nu reiese clar faptul ca adminul foloseste cheats, adminului i se va interzice permanent
intrarea acestuia intr-o mafie, va primi un Admin Warn si uninvite din mafie pentru motivul Suspect cheats cu 30/30 FP.
2. Daca din dovezile aduse de jucator reiese clar faptul ca adminul foloseste orice tip de cheat, acesta va fi banat si va primi
remove la functie.

-Adminilor nu le este permis sa se puna spec pe jucatorii suspecti de cheats in timpul war-ului daca sunt alti admini online pe server care sa se ocupe de codati. In cazul in care aveti dovezi clare ca nu sunt admini online care se ocupa de codati la war aveti dreptul sa va puneti spec pe suspectii de cheats.

-Adminii sunt obligati sa aiba sampcac pe toata perioada in care se desfasoara waruri (20:00-22:20). Orice admin care este prins cu cheats care trec de sampcac, indiferent de circumstanta (esti spec pe un codat / ai nevoie de dovezi mai clare) va fi banat si va primi remove.

-Adminii nu au voie sa detina nicio functie in cadrul factiunilor de tip mafie, daca liderul doreste sa va ofere co-lider sau orice alta functie in cadrul factiunii sunteti obligati sa refuzati. Daca liderul v-a acordat co-lider fara sa va anunte, acesta are 24h sa va restaureze rank-ul avut sau liderul va fi sanctionat (AV la prima abatere, LW la urmatoarele).
avatar
Seraphim
Fondator
Fondator

Mesaje : 91
Data de înscriere : 15/07/2018
Varsta : 18

Vezi profilul utilizatorului http://teronerpg.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum